7 Ekim 2013 Pazartesi

Blog Sitesi Nasıl Olmalıdır-blogcu-blogger-wordpress-Tumblr

      Herkesin kolaylıkla açabileceği blog sitenizin bilinirliğini artırmak için elbetteki istikrarlı olmak gerekir. Bloğumuz öncelikle güncel tutmamız gerekir. Blog severler bloğunuzu ziyaret ettiğinde yeni bir şeyler bulması gerekir. Hatta bir çok insan acaba blogta neler var gibi sorularla bloğunuzu merak etmeliler. Tabii bloğunuzu ziyaret eden kişiler daha sonra bloğumuzu aradıklarını bulamayabilir yada unutabilirler. Dolayısıyla bloğumuzda ufak beğen kutusu veya abonelik uygulaması konulabilir.

      Blog yazıları güncel olmalı. Benzersiz konularda farklı yazılara yer vermek sanal dünyada fark yaratmanıza yardımcı olacaktır. Sırf yazmış olmak için yazmayın. Ben gün de yaklaşık 30 - 40 bloğu inceliyorum. Sürekli takip ettiğim bloglarda var. Siz de blogları takip edin. Blogları ziyaret eden kişiler hakkında bir fikre sahip olabilirsiniz. Yazılarınız ayrıca insanların yorum yapacakları profilde olmalıdır. Yani resmi dil kullanmayın Unutmayın samimi dille yazılan yazılara insanlar cevap verme ihtiyacı hisseder.

      Yazılarınızda yapılan yorumlara cevap verirken tamamen sağduyulu olun. Yazılarınıza sert eleştiriler gelebilir. Eleştirilere samimi bir üslupla cevap vermeniz diğer okuyucuların bloğa saygı duymasını sağlayacaktır.

Blogta ayrıca konuk yazarlık gibi uygulamaları devreye sokun. Arkadaşlarınızı bloğunuzda yazı yazması konusunda teşvik edebilirsiniz.

Unutmayın...
İyi bir blog yazarı özgün ve istikrarlı olandır...




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

Copyright © Blog Sitesi Nasıl Kurulur Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger